Start

Hår & Löshår

Hudvård & Fillers

Naglar

Brun Året om

Kropp & Vikt

Makeup

Plastikkirurgi

All annan Skönhetsvård

Kontakt

Tyck till om Perfektionista!

Bli medlem på Perfektionista!

Sök Skönhetsvård på Perfektionista

 

Skönhetsprodukter

 

Här presenterar jag skönhetsproduker som inte passar under några av de andra kategirerna.

Mer fylls på varteftersom, och jag hoppas att du också vill vara med och tipsa om bra produkter. Jag vet att ni skönhetsjunkies till läsare sitter på en massa bra produkttips, så var snälla och dela med er nu och berätta vad ni inte kan vara utan i era beautyboxar! Dethär är kanske den mest spännande kategorin.

L’Orèal Renewal Lash serum ”skäm bort fransarna med näring”

Jag var faktiskt med i en testpanel för denna produkt som ska ge fylligare ögonfransar. Mina fransar blev nog inte direkt fylligare, men jag tyckte mig kunna se att de blev något längre. Kanske gjorde näringen att de höll lite bättre så att fler fransar hann växa ut till sin maxlängd innan de trillade av? Ögonfransar brukar bli max 8 veckor innan de byts ut.

 

Hollywood Fashion Tape ”inga mer glipande blusar eller synliga behåband”

Fler borde använda Hollywood Fashion tape. Man ser ofta blusar som glipar och flashar både magen och behå, och då menar jag inte på ett sexigt sätt, utan på ett sätt som ser riktigt slarvigt ut och ger intryck av att man har för små kläder och visar mer än man egentligen har tänkt sig. Hollywood Fashion Tape håller hela dagen, och kan användas på många olika sätt.

 

Britesmile pen ”tandblekning som kur eller som touch up”

En enkelt utformad penna med gele som man klickar fram och penslar på de tänder man vill göra vitare. Man kan göra det regelbundet som en tandblekningskur, men produkten är också perfekt som en touch up för dig som redan har blekt tänderna och behöver göra en touch up då och då, eller innan partyt. Ett måste i necessären. Sjukt bra produkt, verkligen.

 

Cleareyes ”pigg och fräsch blick på ett kick”

Klassikern Cleareyes har väl alla hört talas om vid dethär laget. Räddaren i nöden när man sovit för lite eller festat för mycket men ändå måste se pigg och utvilad ut. Ögonvitorna blir vitare vilket ger ett friskare intryck. Produkten ska absolut inte överanvändas, men när man har öppnat en flaska bör man använda slut på den inom kort så att det inte bildas bakterier.

 

Frownies ”gör-det-själv-alternativ till Botox”

Har du irriterande rynkor som du funderar på att fixa med Botox, men är tveksam till biverkningar och till det höga priset? Då kanske du kan testa Frownies först. Det är självhäftande lappar som du placerar på huden så att rynkorna slätas ut. Låt dem verka t ex under natten. Frownies finns i olika modeller beroende på vilka rynkor som ska behandlas.

 

Principessa Beautybox kit ”skäm bort dig själv eller en väninna”

Dethär kitet tar jag med för att det är så otroligt gulligt, och det är en perfekt present till värdinnan på tjejmiddagen. Innehåller några olika crémer, lip balm och ett doftljus. Doftar ljuvligt, och doften håller i sig länge. Det finns lite olika varianter av kit. Crémerna är också otroligt dryga så de räcker länge fast det är små förpackningar.

 

Crest Whitestrips ”klassikern bland tandblekning för hemmabruk”

Crest Whitestrips var med i Fab 5 för några år sedan, och det är säkert en av världens mest sålda tandblekningar. Kanske till med den mest sålda? Det är engångsstrips som du har på tänderna 2 X 30 minuter varje dag under 1-2 veckor och tänderna blir verkligen vitare. Har aldrig hört någon som sagt att det inte fungerar, för det gör det verkligen. Jag blev överraskad.

 

Smith’s Rosebud Salve ”en klassiker för kyssvänliga läppar”

Det är en smaksak om man gillar doften eller ej, men detta är en hundraårig klassiker bland vårdande läppsalvor, och den har blivit populär eftersom det sägs att många Hollywoodstjärnor använder den. T ex Eva Longoria och Katherine Heigl. Den gör iallafall ett bra jobb och passar för hela familjen. Rosebud salve kan även användas på torra händer och armbågar.

 

Tweezerman Ögonbrynspincett ”snabb och smärtfri plockning av ögonbryn”

Kanske har du redan hittat en pincett som funkar jättebra för dig, och då finns det absolut ingen anledning att byta ut den, men om du inte tycker att du är nöjd så kan du alltid testa Tweezerman. Om den blir slö så kan du skicka den till tillverkaren och få den slipad gratis, men hur turerna kring detta fungerar vet jag inte, för det har jag inte testat.

 

Denivit Tandcréme ”billig och snabb uppfräschning av dina tänder”

En gammal produkt som jag minns att mina morföräldrar hade hemma när jag var liten, men nu har jag den också och den gör faktiskt ett mycket bra jobb som whitening-tandcréme. Kan köpas i mataffären för några tior, och är ett bra komplement till din vanliga tandvård. Tar bort missfärgningar på ett effektivt sätt till skillnad mot många andra whitening-tandcrémer som inte fungerar alls.

 

Depend Permanentfärg för fransar och bryn ”tjäna på att färga fransarna hemma”

Jag gör hemma ibland och på salong ibland, och tycker att det håller lika länge. Istället för de bifogade pappersskydden som är helt värdelösa lägger jag ett tjockt lager créme runt ögonen, och sedan stryker jag bara bort crémen med en tops, och får bort färgen som kommit utanför. Jag är evigt tacksam för att det numera följer med en borste att applicera färgen med så jag slipper spara gamla maskaraborstar.

                                                                                            Diskutera Skönhetsvård                                           Tillbaka till Övrig Skönhetsvård

 

Copyright Perfektionista